ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

photo

Λιώνετε 1/4 από ένα αρκετά μεγάλο αγγούρι στο μίξερ και το τοποθετείτε σε ένα γυάλινο μπολ. Στην συνέχεια προσθέτετε 30 γραμμάρια περίπου τζελ αλόης και ανακατεύετε καλά. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα βαζάκι και απλώνετε την κρέμα στην περιοχή. Το μείγμα που θα σας περισσέψει μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο μέχρι και 5 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Αλάτι: Πώς να το αποφύγετε

Σήμερα παρουσιάζουμε 6 βήματα που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την περιττή πρόσληψη αλατιού:1.Αυξήστε την πρόσληψη φυσικών...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Θετικές σκέψεις: πως να τις κάνεις μέρος της ζωής.

Οι επίμονες αρνητικές σκέψεις πηγάζουν από βαθύτερες εσωτερικές...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Μαγειρική σόδα: Το τέλειο αποσμητικό!

Αν θέλετε κάτι φυσικό που να κάνει το σώμα σας να...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

H ευτυχία είναι επιλογή

Μια νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει τη θεωρία ότι η ευτυχία είναι θέμα κληρονομικότητας και...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ