ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

photo

Λιώνετε 1/4 από ένα αρκετά μεγάλο αγγούρι στο μίξερ και το τοποθετείτε σε ένα γυάλινο μπολ. Στην συνέχεια προσθέτετε 30 γραμμάρια περίπου τζελ αλόης και ανακατεύετε καλά. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα βαζάκι και απλώνετε την κρέμα στην περιοχή. Το μείγμα που θα σας περισσέψει μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο μέχρι και 5 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας