ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ ΓΙΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

photo

Λιώνετε 1/4 από ένα αρκετά μεγάλο αγγούρι στο μίξερ και το τοποθετείτε σε ένα γυάλινο μπολ. Στην συνέχεια προσθέτετε 30 γραμμάρια περίπου τζελ αλόης και ανακατεύετε καλά. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα βαζάκι και απλώνετε την κρέμα στην περιοχή. Το μείγμα που θα σας περισσέψει μπορείτε να το κρατήσετε στο ψυγείο μέχρι και 5 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Αγχωτικός γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν φωτιά με το τίποτα, γίνονται...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Διατηρήστε τις πατάτες φρέσκιες με μήλα!

Αν θέλεις να διατηρήσεις τις πατάτες περισσότερο καιρό στο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γιατί κάνουμε λάθος επιλογές;

Τα λάθη είναι ανθρώπινα... αλλά καλό είναι, όσο μπορούμε, να τα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ελέγξτε τις θερμίδες

Μια θερμίδα (kcal) είναι η μονάδα μέτρησης της ενέργειας που...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ