Ζαχάρωσε το μέλι.Τι να κάνω;

photoΤο «ζαχαρωμένο» μέλι δεν σημαίνει ότι το μέλι σας χάλασε, αντίθετα δείχνει πόσο αγνό είναι το μέλι που έχετε καθώς το ζαχάρωμα είναι η διαδικασία κατά την οποία στερεοποιούνται οι γλυκαντικές ουσίες του. Για να το φέρετε στην αρχική του κατάσταση, δεν έχετε παρά να το ρίξετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε μια κατσαρόλα με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Μην το βράσετε, γιατί θα θα μειωθεί η θρεπτική του αξία απλά αφήστε το στο νερό για λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα click της εβδομάδας