Ζαχάρωσε το μέλι.Τι να κάνω;

photoΤο «ζαχαρωμένο» μέλι δεν σημαίνει ότι το μέλι σας χάλασε, αντίθετα δείχνει πόσο αγνό είναι το μέλι που έχετε καθώς το ζαχάρωμα είναι η διαδικασία κατά την οποία στερεοποιούνται οι γλυκαντικές ουσίες του. Για να το φέρετε στην αρχική του κατάσταση, δεν έχετε παρά να το ρίξετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε μια κατσαρόλα με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Μην το βράσετε, γιατί θα θα μειωθεί η θρεπτική του αξία απλά αφήστε το στο νερό για λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα κρυφά οφέλη του τσαγιού για την υγεία

Κάθε μέρα ξυπνάτε και ζητάτε ένα ζεστό καφεδάκι. Αν ξέρατε όμως τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού είναι βέβαιο ότι θα αλλάζατε συνήθεια.Έρευνα έχει δείξει ότι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Λαμπερά μαλλιά με jojoba!

Αν τα μαλλιά σου είναι θαμπά και έχεις δοκιμάσει κάθε είδους conditioner, καιρός να...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πότε λέμε ψέματα στον εαυτό μας;

Οι άνθρωποι μπορούν όντως να λένε ψέματα ακόμα και στον ίδιο τους τον εαυτό για...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Φάε καλά, ζήσε περισσότερο

Μια καλή διατροφή όχι μόνο τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια αλλά βοηθάει και στην...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ