Ζαχάρωσε το μέλι.Τι να κάνω;

photoΤο «ζαχαρωμένο» μέλι δεν σημαίνει ότι το μέλι σας χάλασε, αντίθετα δείχνει πόσο αγνό είναι το μέλι που έχετε καθώς το ζαχάρωμα είναι η διαδικασία κατά την οποία στερεοποιούνται οι γλυκαντικές ουσίες του. Για να το φέρετε στην αρχική του κατάσταση, δεν έχετε παρά να το ρίξετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε μια κατσαρόλα με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Μην το βράσετε, γιατί θα θα μειωθεί η θρεπτική του αξία απλά αφήστε το στο νερό για λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Μυκητίαση κόλπου: 'Οσα πρέπει να ξέρετε

Η μυκητίαση του κόλπου προκαλείται από μύκητες του γένους monilia και...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ωφέλιμα τα προϊόντα ολικής άλεσης

Επιδημιολογικά ευρήματα ανακάλυψαν τον προστατευτικό ρόλο των τροφίμων...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται μόνο με...ιδρώτα

Με τη συστηματική φυσική άσκηση όχι μόνο καις θερμίδες, αλλά...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γιατί κάνουμε λάθος επιλογές;

Τα λάθη είναι ανθρώπινα... αλλά καλό είναι, όσο μπορούμε, να τα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ