Ζαχάρωσε το μέλι.Τι να κάνω;

photoΤο «ζαχαρωμένο» μέλι δεν σημαίνει ότι το μέλι σας χάλασε, αντίθετα δείχνει πόσο αγνό είναι το μέλι που έχετε καθώς το ζαχάρωμα είναι η διαδικασία κατά την οποία στερεοποιούνται οι γλυκαντικές ουσίες του. Για να το φέρετε στην αρχική του κατάσταση, δεν έχετε παρά να το ρίξετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε μια κατσαρόλα με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Μην το βράσετε, γιατί θα θα μειωθεί η θρεπτική του αξία απλά αφήστε το στο νερό για λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Αγχωτικός γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Κάποιοι άνθρωποι παίρνουν φωτιά με το τίποτα, γίνονται...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Διατηρήστε τις πατάτες φρέσκιες με μήλα!

Αν θέλεις να διατηρήσεις τις πατάτες περισσότερο καιρό στο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Γιατί κάνουμε λάθος επιλογές;

Τα λάθη είναι ανθρώπινα... αλλά καλό είναι, όσο μπορούμε, να τα...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ελέγξτε τις θερμίδες

Μια θερμίδα (kcal) είναι η μονάδα μέτρησης της ενέργειας που...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ