Ζαχάρωσε το μέλι.Τι να κάνω;

photoΤο «ζαχαρωμένο» μέλι δεν σημαίνει ότι το μέλι σας χάλασε, αντίθετα δείχνει πόσο αγνό είναι το μέλι που έχετε καθώς το ζαχάρωμα είναι η διαδικασία κατά την οποία στερεοποιούνται οι γλυκαντικές ουσίες του. Για να το φέρετε στην αρχική του κατάσταση, δεν έχετε παρά να το ρίξετε σε ένα γυάλινο δοχείο και να το βυθίσετε σε μια κατσαρόλα με νερό, στους 45-55 βαθμούς. Μην το βράσετε, γιατί θα θα μειωθεί η θρεπτική του αξία απλά αφήστε το στο νερό για λίγο

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

Τα κρυφά οφέλη του τσαγιού για την υγεία

Κάθε μέρα ξυπνάτε και ζητάτε ένα ζεστό καφεδάκι. Αν ξέρατε όμως τις ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού είναι βέβαιο ότι θα αλλάζατε συνήθεια.Έρευνα έχει δείξει ότι...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Scrub προσώπου με αμύγδαλο!

Για απαλό και λείο δέρμα ανακατεύεις...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Διατροφή για όμορφο δέρμα

Το δέρμα αποτελεί το εκτενέστερο όργανο του ανθρώπινου σώματος. Πέρα από το λειτουργικό του ρόλο...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ιδού το μυστικό του πετυχημένου γάμου

Το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο είναι μια...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ